Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor Urfada Otomobil Takla Attı

Bu haber kez okundu.

Siverek gelişiyor
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük bir dizi açılış programlarına katılmak üzere Siverek ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan beton yolun bitirilen kısmının açılışı ve 170 kilometrelik yeni bölümünün temel atma törenine katıldı. Soğuk havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tören yapılan konuşmaların ardından ilk betonun dökülmesi ile sona erdi.
Vali İzzettin Küçük’ün Siverek temasları sırasında ikinci durağı geçtiğimiz yıl temeli atılan Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Yapımı tamamlanan okulun açılış töreninde konuşan Vali Küçük; Siverek’te bir dönüşümün yaşandığını, her geçen gün yeni bir yatırımın hizmete açıldığını söyledi. Siverek halkının daha fazlasını hak ettiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük; tüm yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra açılış törenine katılan öğrencilere hitap eden Vali Küçük: “Bu okul artık sizin malınız. Biz yaptık, bundan sonra sahibi sizsiniz. Gönlünüzde ileriye dönük her ne hayal varsa, ne olmak istiyorsanız buradan olacaksınız. Bu okul sizin ikinci eviniz. İnanıyorum ki nasıl evinizi koruyorsanız, burayı da öyle koruyacaksınız. Buraya zarar vermek isteyen, okulunuza el uzatanlara da mani olacaksınız” diyerek öğrencilerden okullarına sahip çıkmalarını istedi.
Açılış töreninde konuşan Milletvekili kasım Gülpınar ise; yapılan okul ve Şanlıurfa genelinde yapılan diğer okullarda emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasında Kasım Gülpınar, bir Siverekli olarak yapılan eserleri görünce gurur duyduğunu ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Siverek Kaymakamı Hamza Erkal tarafından emeği geçen Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Milletvekili Kasım Gülpınar’a plaket takdim edildi. Açılış kurdelesini kesen davetliler daha sonra öğrencilerle birlikte okulu gezdi.
Okul açılışının ardından Vali İzzettin Küçük, Siverek ilçesinde yapımı tamamlanan Sentetik Çimsaha açılışına katıldı. Tamamlanarak açılışı yapılan sahada ilk maçı oynamak üzere hazır bulunan her iki takıma da başarı dileklerinde bulunan Vali Küçük; daha sonra beraberindekilerle birlikte sahayı gezdi. Vali Küçük ve beraberindekiler yoğun istek üzerine penaltı atışları yaptıktan sonra takımlara spor malzemeleri hediye etti.
Vali İzzettin Küçük son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Siverek Sosyal Hizmet Merkezi ve Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okulunun açılış törenlerine katıldı.
Açılışlarda Vali İzzettin Küçük’e; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Kaymakam Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49