Öne Çıkanlar valı bakan Haliliyede Ramazan Denetimi haliliye Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Sınıra tank sevkiyatı yapıldı
Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan, Suriye'nin Cerablus kentinde devam eden 'Fırat Kalkanı' harekatında kullanılmak üzere tank sevkiyatı yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan Şanlıurfa'ya gelen askeri konvoydaki bazı zırhlı araçlar, sabah saatlerinde Carablus'la sınır olan Gaziantep'in Karkamış ilçesine gönderildi. 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan çıkan ve içerisinde çok sayıda tankın da bulunduğu zırhlı araçlar, konvoy halinde Karkamış ilçesine gitti.
Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan sabah saatlerinde yola çıkan çoğunluğu TIR'lara yüklü çok sayıda tank ve zırhlı askeri araç, güvenlik önlemleri arasında Suriye sınırında konuşlandırılmak üzere Gaziantep'e doğru yola çıktı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49