Öne Çıkanlar sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfada Otomobil Takla Attı ısraıl 1 Mayısı işçilerle kutladı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Bir Kişi Kendini Yakmaya Çalıştı

Edinilen bilgiye göre olay Haliliye ilçesine bağlı Rabia meydanında henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı aşure dağıtımı sırasında henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi üzerine benzin döküp intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar yanan kişiyi söndürmek için büyük çaba harcayarak yanan adamı söndürdü. İddiaya göre Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile görüşmek istedi. İş talebiyle Demirkol ile görüşen kişiye Demirkol iş sözü ancak ismi öğrenilemeyen şahıs, "Beni kandırıyorsunuz" diyerek kendini yaktı. Çevredekilerin ihbar vermesi üzere olay yerine gelen sağlık ekipleri yanan adama yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49