Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

LEGRAND Urfa’da Toplandı
LEGRAND,Güneydoğu Anadolu bölgesi toplantısı Şanlıurfa Hilton Garden Inn de yapıldı.
LEGRAND  Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand, Güneydoğu Anadolu Toplantısı Şanlıurfa Bölge distribütörü Urfa Ekol Elektrik bünyesine Hilton Garden Inn otelde yapıldı.
Legrand Güneydoğu Anadolu Bölgesi toplantısına Legrand Bölge Müdürü Niyazi Sağlık, Urfa Ekol Elektrik Tahir Gülebak,  Ali Gülebak, Legrand müşteri temsilcileri Duygu Özdeniz, Emre Ertek, Neşe Kalkanlı,Alper Sarıkurt, inşaat firmaları ve Elektrik sektöründen firmalar katıldı.
 
Legrand Türkiye ve Dünya piyasasında yaptığı faaliyetler Legrand’ın yaptığı yatırımlar, ürün çeşitleri yapılan konuşmalarla anlatıldı.
Legrand, bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzmandır. 180 ülkeyi kapsayan ticari faaliyetleri, 31 binden fazla çalışanı ve 178 binin üzerinde farklı ürün referansına sahip Legrand Grup’un konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için komple sistem çözümleri bulunmaktadır. Konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için trafo, şalt ürünleri, dağıtım panoları, kablo taşıma sistemlerinden, anahtar priz, ev otomasyon sistemleri, acil durum aydınlatma ürünleri, yapısal kablolama, hemşire çağrı sistemleri ve aydınlatma kontrol sistemlerine kadar uçtan uca komple sistemler sunmaktadır.
Legrand müşterileri, Mimarlar ve İnşaat sektöründeki iş adamlarına  Hilton Garden Inn’da verdiği yemekle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49