Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfada Otomobil Takla Attı 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Sivrisinek Kışlak Mücadelesi Devam Ediyor
Haliliye Belediyesi’nin sivrisineksiz bir yaz için başlattığı ‘kışlak’ mücadelesi, ilçedeki merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız devam ediyor.
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir önceki dönemden kalan sineklere ilişkin sürdürülen çalışmalar kapsamında; ilçedeki yer altı yağmur ve kanalizasyon hatlarında olması muhtemel sineklerin ilaçlama yöntemiyle etkisiz hale getirilmesini amaçlıyor. Çalışmalar kapsamında İlaçlama Birimi çalışanları, çeşitli yöntemlerle sineklerin yaşadığı ve üremeye elverişli alanlardaki çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.
Sivrisinekle mücadelede önemli bir periyot olan kışlak mücadelesinin sürdürdüğü Şair Nabi Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek çalışmalardan memnun olduklarını söyledi. Muhtar Çiçek, Haliliye Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği açıklamasında şunları söyledi:
“Mahallemizde rögar ilaçlaması, cami, okul ve binaların bodrumları ve girişleri, çöp konteynırları ilaçlanıyor. Mahalle olarak Haliliye Belediyesi’nden ve hizmetlerinden memnunuz. Bu çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49