Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor Urfada Otomobil Takla Attı

Bu haber kez okundu.

Ekinci rüzgarı esti
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinliklerine katılarak, burada tasavvuf müziği konseri eşliğinde birbirinden güzel iki şiir seslendirdi.
Ramazan Ayı olması nedeniyle hemen hemen her akşam farklı etkinliklerle Şanlıurfa Müzesi önünde vatandaşlara hizmet veren Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, dün akşam da güzel bir organizasyona imza attı. Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de şiir okuduğu gece de, ilk olarak kızlardan oluşan grup tarafından fasıl yapıldı, tasavvuf müziği eşliğinde ilahi konseri verildi ve son olarak ta çocuklar için eğlenceli  etkinlikler düzenlendi.
Ekinci rüzgarı esti
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de sahne aldığı gecede birbirinden güzel şiirler seslendirildi. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Atik Sahil’in tasavvuf müziği eşliğinde seslendirdiği ilahiler büyük beğeni alırken, sürpriz bir şekilde sahneye davet edilen Başkan Ekinci,  2 şiir seslendirdi.
Yaklaşık 10 dakika sahnede kalan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, okuduğu şiirler sonrası büyük alkış aldı.
Başkan Ekinci’nin ardından tasavvuf müziği etkinliği devam etti. Son olarakta çocuklara yönelik eğlenceli etkinliler düzenlendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49