Öne Çıkanlar Urfada Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz Siverekte iki araç çarpıştı Beyazgüle Esnaf Ve Gençlerden Sevgi Seli urfa Şanlıurfada 13 aranan şahsı yakalandı

Bu haber kez okundu.

Cuma Namazı Sonrası Hırsızlık Tedbirleri
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce Toplum Destekli Polis Amirliğince Cuma namazı sonrası hırsızlık önlemleri ili iligili cami önlerinde  vatandaşlara broşür dağıtıldı.
- Vatandaşı Bilinçlendirmek
- Suçluların Yaşam Alanını Daraltmak
- Ortak Çalışma Yapmak amacıyla Projeli Çalışma başlatılmıştır.
2013 yılı Şubat ayı Gündem konusunda; Hırsız Suçları ile Etkin Mücadele vardır.
Evden, İş yerinden Araçtan (otodan) Hırsızlık suçları hakkında vatandaşlarımızda Toplumsal duyarlılığı arttırmak, mücadelede sadece polisiye tedbirler değil vatandaşlarımızın da tedbir almasının önemi vurgulamak amacıyla başlatılan çalışmalarda;
Asayiş Ekipler Amirliği, Güven Timleri, Hırsızlık Büro Amirliği ile ortak çalışmalara başlanmış, diğer illerin yapmış olduğu çalışmalar detaylı incelenmiş ve devamında yapılan çalışmalar sonucunda;
Alan hâkimiyetinde Asayiş Ekipleri, Güven Timleri, Yunuslar, Hırsızlık Büro amirliği başarılı çalışmalar yapmaktadır.
Vatandaşın bilinçlendirtmesi ile ilgili de Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başlamıştır. Bilgilendirme Materyalleri hazırlanmış, Broşür  şeklindedir.
4 Şubat 2013 tarihinde proje başlatılmış, 4 Polis Merkez Amirliği bölgesinde vatandaşlarımızı tedbir almaları yönünde çalışmalara başlanmıştır.
Hedeflerimiz arasında 100 işyerinin Güvenlik Kamera sistemleri ile tedbir alması ve projeye destek verenlere yemek ve şilt verilmesi planlanmıştır.
Vatandaşlarımızın iş yerlerine, bina girişlerine ve diğer önemli noktalara Güvenlik Kamerası takması ve dış kapıların sürekli kilitli durması kendi güvenlikleri ve şehrimizin daha güvenli hale gelmesi için önemlidir.
Proje çerçevesinde Toplum Destekli Polis Amirliğince Cuma namazı sonrası hırsızlık önlemleri ili ilgili cami önlerinde  vatandaşlara broşür dağıtılarak hırsızlık önlemleri hakkında bilgi verildi. Vatandaşlarda polisin bu duyarlığından dolayı teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49