Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Çatlaklara ince ayar!
İki yılı aşkın bir zamanda yapılan kolonlarda tekrar çatlakların oluşması üzerine Şanlıurfa belediyesi yine işin kolayına gidere, çatlakları sıva ve alçıyla kapattı.
 
Topçu Meydanında iki yıldan fazla süreden beri devam eden çalışmalar bir türlü neticeye varılmıyor. Defalarca yapılıp, yeni baştan yıkılan meydanda çalışmaların uzun sürmesi çeşitli tepkilere neden olurken, meydan girişine yapılan kolonlarda da çatlama meydana gelmişti. Haberimizin manşete taşıdığı çatlakların ardından harekete geçen belediye işin kolayına kaçarak, kolonları yıkıp yeni baştan yapmak yere, çatlaklara sıva çekerek, çatlakları görünmez hale getirdi. Daha da tehlikeli hale gelen kolonlar tehdit oluştururken, sıva yapılmasına vatandaşlar da tepki gösterdi. Adeta artık yapboz haline gelen meydan, bu kolonlar durduğu süre içerisinde tehlike saçmaya devam edecek. Çalışmaların devam ettiği meydanın girişindeki kolonların sağlam olmamasına çeşitli yorumlar yapılırken, bazı vatandaşlar, belediyenin artık yapboz yapmaktan utandığını belirtirken, bazıları ise, kolonların ilerleyen zamanlarda yıkılıp yeni baştan yapılabileceğini belirtti. Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, geçtiğimiz günlerde meydanı incelerken, çok güzel bir meydanın ortaya çıktığını söyleyerek, meydanın iftihar nedeni olduğunu kaydetmişti. Meydandaki kolonlarda oluşan çatlakların bu şekilde sıvayla kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, belediyenin insan hayatını bu kadar riske atmaması gerektiğini belirterek, kolonların en kısa zamanda yıkılmasını istedi. Kolonların tehlike olduğunu söyleyerek, belediyenin bu tehlikeyi göz ardı etmeyeceğini söyledi. Vatandaşlar için tehlike saçan bu durumun engellemesi gerektiğini belirten vatandaşlar, belediyenin bu durum karşısında harekete geçmesi gerektiğini söyleyerek, kolonların yeni baştan yıkılmasını istedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49