Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Bozuk et ve meyveye el konuldu
 Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.
Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hijyen şartlarını yerine getirmeyen ve kurallara uymayan esnafa göz açtırmıyor. Ekipler; Devteşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Bahçelievler mahallelerinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik geniş kapsamlı denetim yaptı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin de görev yaptığı denetimde, Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü Müslüm Sade’de yer aldı. Zabıta ekipleri, vatandaşın yoğun olarak alışveriş yaptığı unlu mamulleri, fırın, lokanta, bakkal, kafe, kasap ve tatlıcılarda denetimlerini gerçekleştirdi.
Hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj kontrollerinin yapıldığı denetimlerde, bozuk et ve meyveye el konuldu. Ruhsatı bulunmayan işyerleri hakkında da işlem yapılan denetimler kapsamında bazı işyerleri hakkında da tutanak tutuldu. Denetimlerde, kaldırım ve yol işgali yapan işyerleri de uyarıldı. 
Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49