Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

BELSAN'da  Şoför Kura Çekimi Yapıldı

Ulaşımda emsal niteliğinde uygulamaları ile birçok ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak adına araç filosuna kazandırdığı 23 yeni otobüs için sınav, mülakat ve kura çekimi ile şoför alımına gitti.

Büyükşehir'de otobüs şoför alımı için 313 kişi başvuruda bulundu. Başvuru için sınav ve direksiyon eğitimi yapılırken 71 kişi kuraya katılmaya hak kazandı. Kendi elleri ile kuralarını çeken 30 şoför iki aylık deneme eğitimine başlamaya hak kazandı.

Şeffaf Belediyecilik ilkesi ile adil bir şekilde kuraya katılan işçiler yapılan uygulamadan dolayı Başkan Beyazgül’e ve ekibine teşekkür ettiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ŞEFFAF BELEDİYECİLİK İLKEMİZDİR

Kura ile ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Beyazgül, "Belsan A.Ş.’de şoför alımımız var. Bu alım için sınav gerçekleştirdik ve toplam iş başvurusu 313 olup eksik evraktan dolayı elenen 107, mülakata katılmayan başvurusu sayısı 90 ve mülakatta başarılı olup direksiyon mülakatına girmeye hak kazanan 115 kişi. Direksiyonda başarısız olan kişi sayısı 37 ve katılmayan 7 kişidir. Kura çekimine hak kazanan başvuru sayısı 71 kişi ve alım yapılacak olan sayı 30'dur. Gönül ister ki herkes alınsın ama 71 kişiden 30 kişi alacağımız için bizler 30 kişiyi kura ile almaya karar verdik. Biz kendimizde belirleyebilirdik ama adil bir sistem olsun ve sizler aranızda bir ayrım yapılmasın diye kendi ellerinizle kura çekmenizi uygun gördük” dedi.

Gerçekleştirilen kuranın ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Beyazgül, “Kura sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Şanlıurfa’mız için güzel hizmetler yaparsınız kurada ismi çıkmayanlara da Allah inşallah güzel iş kapıları açar. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımız iki ay boyunca bir deneme süresine tabi tutulacak. Arkadaşlardan istirhamımız otobüslere binen her bir vatandaşımızı misafiri olarak görmek onların içinde engelli, hasta, yaşlı ve çocuklar var bu yüzden onları güzel bir şekilde karşılamak ve onların gönüllerini hoş tutmanız lazım. Otobüslerimizi kendi malınız gibi korumanız esastır. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda BELSAN A.Ş tarafından gerçekleştirilen kura ile personel alımında 25 kişi hak kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 4 yıl önce

Bence aldığı şoförler hepsi torpili

Avatar
Latif 4 yıl önce

Liste nerde görebilirsiniz

Avatar
Latif 4 yıl önce

Liste nerde görebilirsiniz

Avatar
Harun çağra 4 yıl önce

Belsana şöför alım listesi belli oldumu

banner24

banner49

banner48