Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfada Otomobil Takla Attı 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta

Bu haber kez okundu.

Ay, Bu Yürüyüşün Adı Adalet Değil Yandaşlıktır

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa şube Başkanı Mustafa Ay Adelet yürüyüşü ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ay,"Bu yürüyüş asla va asla adalet için yapılmadığı aşikardır bu yürüyüşün adı sözde adalet arka planında teröre teröriste destek darbeciye destek pkk 'ya destek illegal ne kadar örgüt var ise onlara destek yürüyüşüdür.

Amacı ve maksadının ne olduğu 81 milyon tarafından bilinen bu sözde adalet yürüyüşü nu kargaşa ortamına dönüştürme içinde olanlara sesleniyoruz şunu çok çok çok iyi bilin bu ülkede ay-yıldızlı bayrak altında bundan böyle kafasına vurup sindirebileceğiniz istediğinizi yapabileceğiniz muhafazakar kesim yoktur. Adalet anlayışı bir kişi için yollarda yürümek ile olmaz adalet milletin temsil edildiği TBMM inde aranır. Milli birlik ve kardeşlik federasyonu olarak bu ülkede asla kaos ve kaosa destek veren ler le aynı safada olmayacağız. Milli birlik ve kardeşlik projesi bu ülkede her kesimin ay yildizli bayrağı ve vatan topraklarına sahip çıkmaya davet etmesidir. Bizler bir kişi için yollarda yürüyen değil vatan bayrak ve şehitlerimiz için yollarda yürüyen dağlarda hainleri temizleyen askerlerimizle omuz omuza ölüme bile gözü kapalı olarak giden bir toplum istiyoruz. Yollarda yürüyenlere son sözüm uz şudur Meselemiz cezaevinde yatan bir şahıs için yürümek olmamalıdır ortak temennimiz kaygımız vatansa gerisi teferruat olmalıdır"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49