Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Karşılaştığı Giresunspor'la berabere kalmadı Şanlı taraftarda büyük bir üzüntü yaşattı. Bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammülü olmayan maçlara giriyoruz. Play-Off'a girmek için daha iyi mücadele edip 3 puan almamız lazım , aslında kaliteli bir takıma ve teknik ekibimiz var ama futbolcu kardeşleriniz bir türlü performansları ortaya koyamıyorlar,bir maç iyi bir maç kötü oynuyorlar zaten bu sezon performanslarını ortaya koysalardı süper lige ilk ikide çıkardık.Bu oynanan kötü futbol’un 10 gün içerisinde  3 maç oynamamız ve 2 maçında uzak deplasman olması da takımın oyununu etkilemiş olabilir.Teknik direktör Osman Özköylü  ise bundan sonra bu Takımı motive etmesi lazım önümüzdeki hafta Gap Arena Stadyumunda Play-Off için çok önemli bir maça çıkacağız Alanya maçı çok kritik , o Yüzden bu hafta daha iyi hazırlanmamız lazım.
 
Yönetim kurulu bizler bu takımın Play_Off dan çıkacaklarına inandıklarını takım olarak çok kaliteli bir ekibe sahip olduklarını futbol da şans faktörünün de mazı maçlarda yanımızda olmadığı gördük.Amacımız bundan sonraki maçlarda daha iyi bir futbol oynayıp ve futbol şansının da yanımızda olmasını istiyoruz.
 
Her hafta olduğu gibi bu hafta da şanlı taraftara çok büyük iş düşüyor , bu kritik maçta takımı 90 dakika yalnız bırakmamaları lazım bu takım muhteşem taraftar karşısın da başka bir futbol oynuyor.Desteği taraftar dernekleri olarak değil, bütün şehir olarak bu takıma sahip çıkmamız lazım Denizli maçında taraftarın müthiş desteği ile galip geldik bu maçta da yanımızda olmalarını istiyoruz.
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…….  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49