Zonguldak Kömür maçında altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Son 5 maçında mağlup olmayan Zonguldak Kömürspor deplasmanında 4-2 gibi net bir skor ile galip gelmesi ilerleyen haftalarda bu takımın daha da üzerine koyarak mücadele edeceğini ve çok canlar yakacağını gösterdi. Geçmiş haftalarda almış olduğumuz kötü sonuçlar sonrası alınan bu galibiyet takım üzerindeki baskılarıda azaltmış oldu. Takım olarak iyi bir mücadele ettik deplasmanda oynamamız gereken oyunu oynadık belki maça iyi başlamadık ama teknik direktör Serdar Bozkurt sabırla oyunculara vermiş olduğu talimatlar ile oyun hakimiyetini üzerimize almayı başardık, nitekim 33 ve 45 dk bulduğumuz goller ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattık 2. devre de Can Erdem ile skoru 3-0 getirdik sonra futbolcularda bir rahatlama oldu futbol öyle enterasan bir oyunki biraz oyunu bıraktığın zaman rakip futbolcuların bulmuş olduğu 2 gol ile bir anda endişe verici son dk geçirecekken niteki kaptan Çağlar Birincinin sertbest vuruşundan gelen müthiş gol ile maçı maçında skoru oluşmuş oldu oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Yönetim kurulu hafta içi forma gögüs reklamı için bir özel şirket ile anlaşma sağlandı bu sponsorlukta emeği geçen başka Emin Yetim başkan olmaz üzere bu sponsorlukta emekleri olan görülen görülmeyen tüm yönetici arkadaşlarını kutluyorum, yabancı bir şirketin bu sponsorluğana sevinelim mi? üzülelimli ? bu kadar Şanlıurfa'da büyük şirketlerin takıma destek olmamasını gerçekten üzülerek takip etmekteydik nitekim yabancı bir şirkette 3 yıllık sponsor olmasına çok ama çok sevindik buradan gelecek paranın futbolculara ödemelerde yöneticileri rahatlatmış olacaktır.

Hafta içi Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda grubumuzda bulunan Karacabey Belediyespor ile kupa mücadelesi vereceğiz.Kupa maçlarının maddi getirisi çok ,aynı zamanda geniş kadroya sahip olan Şanlıurfapor da bu güne kadar şans bulmamış oyuncularıda sahada performanlarını görme imkanı olacaktır, bu bakımdan da çok önemli tek maç eleme üzerine oynanacak maçlarda galip gelerek önümüzdeki elemelerde süperlig takımları ile eşleşme imkanımız olacaktır diye düşünüyorum.

Hafta sonu lig maçında izmir temsilcisi Bucaspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağız izmir ekibi son maçında kendi sahasında Karacabey Belediyespor 3-2 mağluk olarak sahadan ayrıldı genç ve tercübeli oyuncular ile oluşuyor, takımda teknik direktörlük görevini Şanlıurfaspor da hocalık yapmış Tolga Doğantez yapıyor , yine Şanlıurfaspor da geçen yıl top oynamış Recep Gül ile geçmiş dönemde oynamış olan Tunç Murat Behram kadrolarında bulunmakta dikket etmemiz bir ekip olarak yine maça hazırlanmamız gerekiyor.Şanlıurfaspor taraftarın desteği ile bu maçtadan da galip geleceğine inanıyorum bu takıma taraftar , şehir güvensin bu sezon istenilen şampiyonluk gelecektir.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ............

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49