Şanlıurfaspor deplasman da güneydoğu derbisi olarak adlandırılan maçta komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan 1 puan takım da moralleri üst seviyeye çıkardı.Takım olarak bu sezon deplasmanda alınan puanın bundan sonra da süreceğini dile getiren teknik direktör Hüseyin Dağ hoca takım yavaş yavaş istedeğimiz performansa geliyor daha çok çalışmamız lazım,önemli olan bundan sonraki maçlarda aynı ciddiyetle çıkıp istediğimiz puanları alacağız. Seçim nedeni ile verilen aradan sonra sarı yeşilli ekip Yeni Malatyaspor hazırlıklarına Gap vadisi tesislerinde başladı.
Teknik direktör Hüseyin Dağ bu hafta sonu kendi sahamız da karşılaşacağımız Yeni Malatyaspor bu sezon kendi sahasın da iyi sonuçlar almasa da deplasmanda iyi bir futbol oynayan bir ekip, biz her maçı ciddiye alarak hazırlanıyoruz. Bizde bu sezon kendi sahamızda iyi oynuyoruz ve hiç maç kaybetmedik iki takım içinde çok zevkli bir maç olacaktır.
Her kulüpte olduğu gibi Şanlıurfaspor takımının da para sıkıntısı var ama futbolcular şuana kadar para konusunda yönetimi sıkıntıya koymadı. Futbolcular da şunu bilsin ki hiçbir futbolcunun Şanlıurfaspor da parası kalmaz bunu da bilmelerini isterim.
PTT 1.lig bu sene çok çekişmeli geçiyor geçmiş yıllar da direk çıkılabilecek takımlar 10 hafta hemen hemen belli oluyordu ama bu sezon tüm takımların güçleri eşit gibi görünüyor. Maç oynanılmadan kazanılmıyor.Bir hafta sahasında mağlup olan takım bir sonra ki hafta ise deplasmanda galip gelebiliyor.Şanlıurfaspor bu sezon bir seriye ihtiyacı var takım olarak istenilen futbolu oynamaya başladık.Umarım bundan sonraki haftalar da takım olarak iyi oyunumuzu oynamaya başlar ve seri galibiyetler alırız.
Şanlıurfaspor’un artık kalıcı gelir anlamında belediye başkanları ve Şanlıurfa millet vekilleri kalıcı gelir anlamında projeler üretilir.Taşıma suyu ile değirmen nereye kadar sürecek yönetim kurulu cebinden para veriyor ama hibe değil kulüp’e borç olarak yazılıyor.Geçmiş yıllar da sıkıntı çeken takımların durumuna düşmemek için kalıcı geliri biran önce faaliyet’e geçirmemiz lazım.
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49