Öne Çıkanlar Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı muhammed cıhangır çubukcu Alın teri ve emek en yüce değerdir ekıncı sanlıurfa haber

Bu haber kez okundu.

Arıcılar Şanlıurfa’da toplandı

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği, yılsonu değerlendirme ve geleceğe yönelik planlamalar oluşturmak amacıyla bölge toplantısını üçüncüsünü Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıya, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, Bingöl Birlik Başkanı Ali Aba, Batman Birlik Başkanı Çetin Doyar, Mardin Birlik Başkanı Ferhat Bilge, Kahramanmaraş Birlik Başkanı Ali Güzel, Kilis Birlik Başkanı Ali Rıza Açıkel, Hatay Birlik Başkanı Mehmet Ekici, Osmaniye Birlik Başkanı Emin Gaffaroğlu, Şanlıurfa Birlik Başkanı Kenan Kaya ve Diyarbakır’dan Cuma Tunç katıldı.

Türkiye Arıcılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şahin, Başkan Yardımcısı Rasim Kaplan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Doğan, Nebi Koca ve Habip Aşan, Bölge Birlik başkanlarını TAB’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Toplantıda, Bölge Birlik Başkanları yaşadıkları sorunları ve Merkez Birliğinden beklentilerini dile getirdi.

Dünyada arıcılığın büyümeye devam ettiğini vurgulayan Şahin, "Türkiye de bu pazarda çok önemli bir konumda. Arıcılıkta dünya ikincisi durumundayız. Dünya pazarlarının gerisinde kalmamak için malımızı satmak zorundayız. Bunun için de balımızı dünyaya güzel tanıtmamız lazım." diye konuştu.

Türkiye Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin, desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49