AK Parti'nin Urfa'daki oy kaybının bir değil, birkaç sebebi var.Bunlardan bazıları;DEDAŞ, bazı başarısız belediyeler ve yanlış aday listesi.
Urfalılar aday listesinin çoğunu tanımadılar, Birecik ilçesinde 4 aday listeye girdi, diğer ilçelere gözetilmedi. üç yüze yakın aday adayı müracaat etti, halkın beklentisi olan aday değil de partiye yakın kişiler aday gösterildi. anketler, temayüller yok sayıldı. Milletvekilleri adayları şehvete kapıldı yeterince vatandaşı dinlemedi, nasıl olsa alırım mantığıyla hareket etti.
Urfa'nın kanayan yarası elektrik sorunu çözülmedi, hep halledildi laflarıyla kaldı, çiftçi perişan kimse sahiplenmedi. Bakan Çelik ve Nebati elektrik sorunu çözüldü, destekleme blokları kaldırıldı derken DİCLE EDAŞ bir gün sonra basın açıklaması yaparak destekleme blokları kaldırılmadı diye servis etmesi oyların gitmesine neden oldu.
Başta Şanlıurfa  Büyükşehir olmak üzere  ilçe Belediyelerinde istenilen çalışma olmadı, AK parti il teşkilatı ve SKM yeterince kendini göstermedi belirli çevrelerle sınırlı kaldı. Yanlışlar çok AK Parti vatandaşı dinlemedi kendi kafasın göre hareket etti. Artık AK Parti bu analizi iyi okuması gerekir. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49