Şanlıurfasporumuz son iki haftadır oynadığı oyun ile yüzümüzü güldürüyor.  Yüzümüz gülüyor fakat verilen sözlerin yerine getirilmemesi hakiki Şanlıurfasporluları üzüyor.
Siyaset dönemi tüm siyasiler Şanlıurfaspor etrafında gezinmeye başlıyor. Takıma yemekler kahvaltılar verilip ciğerler yediriliyor.
Yapılan haberlerle siyasiler kahraman ilan ediliyor. Siyasetin bitmesiyle herkes takımdan elini ayağını çekiyor. Maddiyat neden sadece yöneticilere yükleniyor?
Tamam yönetim yaptığı yanlış işlerle takımı maddi sıkıntıya sürüklemiş olabilir. Bu konuda ölmüşe çare yoktur ama olmuşa çare buluna bilir.
Şanlıurfasporumuz kurulan kadro ile gelecek vadediyor, fakat takımın tek sıkıntısı maddiyat olarak göze çarpıyor. Siyasi ve şehrin önde gelenlerine bu noktada büyük işler düşüyor.
Harcadığı emeğin karşılığını almayan hiçbir zaman için o işi severek yapmaz. Urfalı ağabeylerimiz biran önce takıma destek çıkmalı ve en azından futbolcuların alacakları aksatılmadan verilmelidir. Takımımızda maddi sıkıntı yaşanmadığı sürece süper lig bu kadro ile hayal değil. Şehrin önde gelenlerinin maddi desteğinin yanı sıra Urfalıların da takıma destek çıkması gerekiyor. Önümüzde Samsunspor maçı var. GAP Arenada en az 20 bin kişi olması gerekiyor.
Haydi Urfalı al Passoliğini gel maça… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49