Öne Çıkanlar Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası sugsat

Bu haber kez okundu.

Yıldız, “Rehavete Kapılmak Yok, Zafer Bizim İnşaallah”
Şanlıurfa Seçim Değerlendirme Toplantısı hayırlara vesile olsun
Bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da AK Parti Genel merkezden gelen misafirlerle ilgilendiklerini hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız, “AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Özyolcu’nun ‘Şanlıurfa Seçim Değerlendirme Toplantısı’nda gerçekleştirdiği sunumu dinledik. Kendi bildiklerimize ve uyguladıklarımıza katkı oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlara vesile olsun inşaallah” dedi.

AK Projeler halkımıza ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun

Seçim çalışmalarını Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve Borsa Yönetim Kurulu üyeleriniziyaret ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Yıldız, daha hep birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün Proje Tanıtım toplantısına katıldıklarını, AK Projelerinhalkımıza ve İstiklal şehri Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

AK Başkan Bahattin Yıldız, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın kurucusu olduğu Birlik Vakfı Derneğinin düzenlediği toplantıya, beraberinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı NureddinNebati ile birlikte katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49