Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’in İmar Sorunu Büyükşehir Meclisi’nden Geçti
Meclisten geçen 1/1000’lik Viranşehir nazım imar planı, 45 günlük Askı ve itiraz süresinin ardından açılacak.
Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2013 yılında dönemin belediye yönetimi tarafından ilgili kamu ve kurumların görüşleri alınmadan yapılan imar planı, 2016 yılında DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından açılan dava sonucu iptal edildiğini hatırlatarak, sorunun çözülmesi için 2 yıldır büyük bir çaba ve mücadele verdiğini söyledi.
Yoğun girişim ve çabalar sonucu hem İmar sorununu çözdükleri için hem de vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Ekinci, Meclisten geçen 1/1000’lik Viranşehir nazım imar planı, 45 günlük Askı ve itiraz süresinin ardından resmen açılacağını kaydetti.
Yeni imar planının ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Ekinci, sorunun çözümüne katkı sunarak meclisten geçiren belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48