Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de ekmeğe zam geldi!
Viranşehir Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından fırıncı esnafına verilen yazıda ekmek fiyatına zam yapıldığını açıkladı.
Ülke genelinde birçok ve ürüne gelen zam vatandaşların yaşama standartlarını zorlarken bugün Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan ekmek fırınlarında alınan kararla ekmek fiyatlarına 1 lira zam geldi.
Ekmek zammı Şanlıurfa’nın gündemindeyken bir zam haberi Viranşehir’den geldi. Şanlıurfa’da ekmeğe zam yapılırken Viranşehir’de de ekmeğin yeni fiyatı yükseltildi. Viranşehir’de 210 gram somun ekmeğin fiyatı 6 lira olurken, 200 gram tırnaklı ve lavaş ekmek 6 liraya çift tırnaklı 400 gram 12 liraya yükseldi.
Viranşehir Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Gündemdeki ekmek gramaj ve fiyat tespiti taleplerini görüşerek 02.09. 2023 tarihinden itibaren aşağıda belirlenen somun ekmek 210 GR 6 TL, pide (Tırnaklı) ekmek 200 GR 6 TL, Çift Ekmek 400 GR 12 TL, satışının yapılmasına odamız yönetim kurulunca oy birliği ile karar verilmiş olup bu iş kararın Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliğine sunulmasına arz ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49