Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Vali Şıldak, Bayramda çalışan görevlileri unutmadı
Şanlıurfa Valisi Hasan, Şıldak, görev başındaki sağlık personelini, emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı.
Vali Şıldak, Ramazan Bayramı münasebetiyle sırasıyla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Erkek Çocuk Evi, Cennet Kız Çocuk Evi, 112 Çağrı Merkezi ve Diyarbakır Yolu Uygulama Noktası ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında kurum amirleri, çalışanları, polis ve jandarma ekipleri ile bir araya geldi.
Diyarbakır Yolu Uygulama Noktasında polis ekipleri tarafından yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunanların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali Hasan Şıldak, sürücüleri trafikte uyulması gereken kurallar konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Ziyaretler kapsamında Vali Şıldak’a İl Emniyet Müdürü Erdem Bildiri ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49