Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Suruç  Esnafını Dinledi
Günün ilk saatlerinde başlayıp, gece yarısına kadar devam eden mesaisine; resmi görev, makam kabulleri, programlar ve ziyaretleri sığdıran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin dün gece Suruç ilçesine gitti. Vali Erin, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüten Kenan Aktaş'tan ilçedeki belediye hizmetleri, çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Vali Erin, ardından ilçe merkezindeki Suruç meydanı ve Uzun çarşıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşlarla hasbihal edip, sorunlarını dinledi.
Vali Erin'i Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüten Kenan Aktaş, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49