Öne Çıkanlar polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Siverek’te İncelemelerde Bulundu

Çay bahçesinde oturarak vatandaşlar ile sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinde vali Erin ve vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çay bahçesinde Valiyi gören akli dengesi yerinde olmayan Enes isimli genç yanına oturmak istedi. Gencin isteğini kabul ederek yanına oturttu. Vali Erin’in yanına oturan genç valinin yakasındaki Türk bayraklı rozetini kendisine takmasını istemesi üzerine Vali Erin yakasındaki rozeti çıkarıp gencin yakasına taktı. Çay bahçesinde toplanan vatandaşları ile uzun süre sohbet eden Şanlıurfa valisi Abdullah Erin beraberinde Şanlıurfa il emniyet müdür Veysal Tipioğlu, Siverek kaymakamı Metin Demirel ve Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretinin ardından Siverek Viranşehir karayolu üzerinde bulunan Şehit Suat Aloğlu mesire alanını gezdi. Burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Vali Erin daha sonra ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSıverekErınVelı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49