Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Sel Bölgesinde

Akçakale’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen selden etkilenen mahallede incelemelerde bulunan Vali Erin yürütülen çalışmalarla ilgili Belediye, itfaiye ve AFAD ekiplerinden bilgi aldı. Çizme giyerek bölgede yapılan çalışmaları inceleyen ve zarar gören yerleri tek tek ziyaret eden Vali Erin, zarar gören vatandaşların yanında olduklarını, gerekli çalışmaların hızla yapılmaya devam ettiğini söyledi.

OLAYI ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ…

Ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiğini belirten Vali Erin, "İlimizde bir kaç gündür devam eden aşırı yağışlar sonucu Akçakale ilçe ve kırsal kesimlerde, derelerin taşması sonucu su baskınları, sel meydana geldi. Olayı öğrenir öğrenmez İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Özel İdare ve Karayollarına bağlı arama-kurtarma ekipleri ile iş makinelerini bu bölgelere sevk ettik. İlgili kurumların verdiği desteklerle ulaşıma kapanan bu yolların büyük bir kısmı açıldı. Allah devletimize zeval vermesin. Diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Vali ErinSel Bölgesinde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49