Öne Çıkanlar sanlıurfa Harranda odun sobasında yakalandı 1 Ölü Vali Erin sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali Erin,  “29 Ekim Kardeşliğimizin Emsali Olmuştur”

Cumhuriyetin Kuruluşunun 96. Yıl dönümü etkinlikleri Cumhuriyet Bayramı kapsamında Şanlıurfa Valiliği tarafından Şehitlik Anıtına konulan çenk sunma programı ile başladı. Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Emniyet Müdürü Selçuk Doğu, Sivil Toplum Kuruluşları, Askeri erkan, Gaziler ve Kamu Kurum Müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 29 Ekim Kutlamaları etkinliği Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı tarafından konulan çelenk ile son buldu.

“29 EKİM KARDEŞLİĞİMİZİN EMSALİ OLMUŞTUR”

Kutlamada açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin: “ Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümünü hep birlikte kutluyoruz Allah’ın izniyle. Bugün çelenklerimizi sunduk, yarında kamu kurum ve makamlık tarafından düzenlenecek olan resepsiyon ile kutlamamız devam edecek. Cumhuriyet 1923 yılından buyana birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizin ve bağımsızlığımızın emsali olmuştur” dedi.

“BÖLGEYE HUZUR VE REFAH GELDİ”

Bilindiği gibi hemen yanı başımızda Barış Pınarı harekatı var. Dünde Tellebiyad’da idik, yıllardır terör örgütünün içerisinde yaşam savaşı veriyorlardı. Çok şükür Barış Pınarı Harekatı ile orada huzur var artık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir Devlettir. Bunun varlığını oradaki kardeşlerimiz gördü. Bölgede Kamu Kurumlar tarafından çeşitli faaliyetler yapılıyor vatandaşlar için. Bize bugünü yaşatan atalarımıza ecdadımıza ve şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Minnet Duyuyoruz. Barış Pınarı Harekatında yaralanan Askerlerimize Allah’tan acil şifa diliyor ve Tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49