Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, Patlamada yaralanları hastanede ziyaret etti
Haliliye ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir apartmanın girişin bulunan iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle binada hasar oluştu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Patlamada, 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Vali Salih Ayhan, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanelerine giderek, patlamada yaralananları ziyaret etti.
Yaralıların son durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Ayhan, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49