Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Urfalı Manavcıda Yüzde 10 İndirime Gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı açıkladı. Bakan Berat Albayrak yaptığı açıklamada "Bizim ekonomi anlayışımıza topyekûn kazanmak var" dedi. Albayrak' programa destek veren tüm firmalar yüzde 10 indirim yapacak, açıklamasının ardından Şanlıurfalı Manavcı Ahmet Taplamacı Bakan Albayrak'ın yüzde 10 indirim uygulamasına duyarsız kalmayarak manavda sattığı meyve ve sebzelerde yüzde 10 indirim etiketini koyarak desteğini belirti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavcı Ahmet, Taplamacı" Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, Enflasyonla ile mücadele kapsamında firmalarla ürünlerde asgari yüzde 10 indirim uygulana yapacak haberini bizde kendi çapımızda manavda sattığımız sebze ve meyve fiyatlarında yüzde on indirime gittik, devletin ve hükümetin yanındayız"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 6 yıl önce

Gariban bakkalı

banner24

banner49