Öne Çıkanlar Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası 2 Yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da İşçileri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı

Kaza Karaköprü ilçesi Yedikuyu mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Akşam saatlerinde Yedikuyu mahallesi yakınlarda tarlada çalışan işçileri taşıyan henüz sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 63 S 1588 plakalı minibüs sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Minibüste bulunan 12 işçi yaralandı. Olayın haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTrafık Kazası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49