Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Urfa Polisinden Başarılı Uyuşturucu Operasyonu

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili yapılan çalışmalarda şüpheli bir şahsın İstanbul'dan Şanlıurfa'ya uyuşturucu dağıtımı yapacağı bilgisini aldı.

Narkotik ekipleri şüpheli şahsın İstanbul'dan, kente geleceği bilgisi üzerine şehirlerarası otobüs terminalinde önlem alarak bekleyişe geçti. Şahsın içerisinde olduğu otobüsün şehre girmesiyle birlikte polis ekipleri tarafından takibe alınarak terminalde yakalandı. Ekipler tarafından üst araması yapılan şahsın üzerinden ise 2 paket halinde toplamda 50 gram Kokain maddesi ve aynı zaman da elindeki poşette içerisinde ayrı ayrı 7 adet kruvasan paketi içerisine gizlenmiş toplamda 1000 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan hakkında işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49