Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Urfa Jandarmadan Trafik Tedbiri

İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi maksadıyla ilave tedbirler alındı. Bu maksatla yol denetim faaliyetleri ile trafik kontrolleri artırıldı. Özellikle trafik kazalarının azaltılması maksadıyla ana yollar üzerinde görevlendirilen trafik ve asayiş ekipleri takviye edildi. Halkın huzurlu ve güvenli seyahat edebilmesi maksadıyla dinleme tesisleri ile mola noktalarında ek tedbirler alındı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri tarafından Şanlıurfa ilimizde ve bağlı ilçelerde trafik kazalarını azaltmak maksadıyla trafik denetimleri artırılarak uygulamalara devam edilmektedir.J.Trafik Timleri tarafından İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘’100 Günlük Trafik Güvenliği Eylem Planı’’ kapsamında icra edilen trafik tedbirleri en üst safhada alındığını ve bölgemizde kazaların yoğun olduğu yol kesimlerinde radarla hız denetimlerine ve Emniyet kemeri uygulamasına önem verildiğini ayrıca İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘’Kırmızı Düdük’’ kampanyası kapsamında J. Trafik Timlerimiz tarafından yapılan trafik kontrollerinde sürücülerin bilinçlendirilmesi ve sürücülerin üzerinde farkındalık oluşturulması için gereken çalışmalar azami şekilde yürütülmektedir.

Jandarma Trafik Timleri tarafından yürütülen trafik kontrollerinin bayram tatili bitene kadar aralıksız süreceğini ve alınması gereken tedbirlerin en üst seviyede alınacağını kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49