Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Yine Bir Genç Kanalda Boğuldu

Olay Suruç ilçesine bağlı Kaplan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Mahalleye yakın göçen sulama kanalının yürürken Zana isimli Suriyeli genç, dengesini kaybederek kanala düştü. Bir süre suda çırpınan genç, akıma kapılarak gözden kayboldu. Olayın haber verilmesi ile olay yerine Sağlık ekibi , jandarma ile su altı dalgıç polisleri sevk edildi. Su altı dalgıç polislerince yaklaşık bir saat kanalda aranan Zana'nın cesedi olay yerinden 200 metre ileride bulundu. Sudan çıkarılarak cenaze aracına taşınan ceset, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKanalBogulma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49