Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı muhammed cıhangır çubukcu

Bu haber kez okundu.

Urfa'da otomobile silahlı saldırı, 1 ölü
İddiaya göre, Kale Mahallesinde yürüyen Zülküf Küçükyılmaz henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Küçükyılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovan tespit ederken park halindeki bir otomobile çok sayıda mermi isabet etti. Yapılan incelemenin ardından Küçükyılmaz'ın cesedi, Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.  Polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınırken kaçan zanlı ya da zanlıların bulunması için çalışma başlatıldı. Olayı duyan yakınlarının hastaneye akın etmesi üzerine hastane bahçesinde güvenlik güçlerince önlem alındı.

Anahtar Kelimeler:
1 Ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49