Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli valı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kısa Dönem Erler Yemin Etti

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığında eğitimini tamamlayan 369. dönem kısa dönem erler için tören düzenlendi. Törene İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile gaziler ve erlerin yakınları katıldı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, "Türkiye Cumhuriyeti'nin inançlı, kararlı ve savunucusu, her an göreve hazır olan jandarma teşkilatının bir ferdi olarak birlik ve beraberlik ruhu içinde yemininize bağlı kalıp yurdumuzda emniyet ve asayişi sağlayacak, her türlü şer unsurlarına karşı mücadele edeceksiniz. Görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan, kanuna ve nizama bağlılık, hak ve adaleti daime rehber edineceğinizden, yemininize sadık kalacağınızdan hiç kimsenin şüphesi yoktur." şeklinde konuştu.

188 kısa dönem er toplu halde ant içmesinin ardından bir asker, yaş kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren askerlere hediyelerinin verilmesinin ardından etkinlik, tören yürüyüşüyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAskerKısaDonemErYemın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49