Öne Çıkanlar polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Engelliler Dövizlerini Bozdurdu

Türkiye'nin hızlı bir şekilde ekonomik, bilimsel, sosyal ve kültürel yönde büyümesi ve daha sonrasında yaşanan ajan rahip Brunson'un tutuklanması üzerine ABD Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya başladı. 15 Temmuz'da yapamadıklarını bu seferde ekonomik saldırı ile yapmak isteyen ABD Dolar'daki fiyatı Türk Lirasına karşı harekete geçirerek hızlı bir yükselişe geçirdi. Tüm bu oyunları gören vatandaşlar ABD'nin bu oyununa gelmeyerek devletinin ve hükümetinin yanında yer aldığını ve 15 Temmuz'da yapamadıklarını ekonomi ile de yapamayacaklarını söyleyerek ABD ve Başkanı Donald Trump'a büyük tepki gösterdi. Her geçen gün Türk Lirasına karşı değer kazanan Dolar ve Euro'daki artışı durdurmak ve oynanan oyunu bozmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iş adamlarına, ve Türk halkına çağrıda bulunarak yastık altındaki dövizlerini bozdurmalarını ve bu yaşanan oyunu bozma çağrısı sonrası birçok vatandaş ve iş adamı soluğu dövizci ve kuyumcularda aldı. Cumhurbaşkanın bu çağrısına Şanlıurfa'da da birçok vatandaşlar kayıtsız kalmazken, toplumun en güzel parçaları olan engelli vatandaşlarda Cumhurbaşkanın bu çağrısı sonrası soluğu Urfa'daki çeşitli dövizcilerde aldı.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler rehabilitasyon ve istihdam Derneği Cumhurbaşkanın çağrısı üzerine ellerinde bulunan dolar, Euro ve altını Şanlıurfa'daki dövizci ve kuyumcularda bozdurarak ABD'nin bu oyununu bozacaklarını gösterdiler. engeliler ellerinde dövizleri ile bütün engelliler aşarak geldikleri dövizcilerde ellerindeki dövizleri bozdurarak, Cumhurbaşkanın çağrısına kulak verdiklerini, ve bu yaşanan olaylara karşı bütün vatandaşları ellerindeki dövizleri bozdurmaya çağdırlar.

'Biz Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız'

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, "Türkün Türk'ten başka dostu yoktur, emperyalist ABD'nin ve yandaşlarının ve ayıriyetten Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersindeki yavru emperyalist ABD'cilerin Türk ekonomisine yapmış oldukları oyunlara karşı bugün kendi ekonomimizde milli paramızın değerini ortaya çıkarmak amacı ile bugün elimizdeki mevcut dolarları gelip dövizcilerde bozdurduk. Türkiye Cumhuriyet kurulduğu günden bu yana hiç bir zaman düşmana taviz vermemi, ve oynanan senaryolara karşı çok güzel çalışmalar yaparak, bu emperyalist güçlerin oyunlarını bozmuşlardır. şuanda Türkiye Cumhuriyetimizin başında bulunan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu emir doğrultusunda mevcut olan dolarlarımız gelip bozduk. ve şuan inanıyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti iktidarı ile muhalefeti ile emperyalistlere karşı durmuştur. bu oynanan oyunlara millet olaraktan elimizden geldiğince top yekun mücadele edeceğimizin sözünü veriyoruz. bize tekrardan bir Çanakkale, bize tekrardan bir Şanlıurfa'nın kurtuluşun savaşını bizlere yaşatmasınlar. bizler engeli olsak bile bizlere verilecek görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız her daim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49