Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Urfa'da ekmeğe 1 lira zam geldi!

Yarından itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar şöyle: 170 gram tırnaklı ekmek 5 TL, 150 gram açık (lavaş) ekmek 5 TL, 200 gram somun ekmek 5 TL

Son günlerde yükselen dolar kuru birçok ham maddeye zam olarak geri geldi. Yapılan zamlar bir çok sektörü etkiledi , odun, una, mayaya, kira ve çalışanlara gelen zamlar ekmek fiyatlarını etkiledi. Şanlıurfa Fırıncılar Odası tarafından alınan kararla 08.05.2023 tarihinden itibaren 4 liraya satılan somun, tırnaklı ve lavaş ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldi.

Artışı fırıncılar odası, esnafa attığı mesajla duyurdu. Odadan yapılan açıklamada; “Değerli esnafımızın bilgisine: 200 gram somun (tüm çeşitleri) 5 lira, 170 gram tırnaklı pide 5 lira, 150 gram açık (lavaş) pide 5 lira olarak belirlenmiş olup 08 Haziran 2023 Perşembe günü itibariyle ile geçerlidir. Tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49