Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Urfa'da At Arabaları İmha Edildi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri şehir içersine girişleri yasak olmasına rağmen ikaz ve uyarıları dikkate almayarak taşımacılık yapan at arabalarına yönelik yaptığı uygulamada yakaladığı at arabalarını imha etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler kent merkezinde kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. ı. İl Trafik komisyonunun kararıyla şehir içersine girmeleri yasak olan at arabaları ikaz ve uyarılara dikkate almayıp şehir içersinde taşımacılık yapmaya devam edince Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri at arabalarına yönelik uygulama başlattı.
Kentin değişik noktalarında yapılan kontrol ve denetimlerde yakalanan at arabaları iş makineleriyle imha edildi.Zabıta ekiplerinin at arabalarına yönelik uygulamalarının sürdürüleceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaZabıtaAtAraba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49