Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! kaza Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Urfa ANAVATAN Partisine yoğun katılım

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından ‘Üye kayıt ve toplu katılım’ töreni gerçekleştirildi. İl Başkanlığında gerçekleşen parti katılımına ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve ANAVATAN Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.

ANAVATAN partisine katılan kişiler için il başkanlığı önünde tören yapıldı. ANAVATAN İl Başkanı Halil Aslan, burada yaptığı konuşmada, yeni üyeleri aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Aslan; Ana vatan eski ruhunu yaşatmak için tek gerek Urfa gerekse Viranşehir’de eskisi gibi birlikte Ana vatanı güçlük içinde birlik beraberlik inde olacağız. Bugün Viranşehir’de aşiret önderleriyle bir araya geldik. Bizim amacımız başkalısının maşası olmak değil artık Anavatan'ın kendi o maşayı tek başına tutacaktır. Biz burada Urfa’da genel başkanlarımızla ve tüm teşkilatımızla güzel çalışmalar yapıyoruz. Seçime hazırlık yapıyoruz hedefiz Urfa genelinde tüm ilçelerde Anavatan'ı kurmaktır. Kaldığımız yerden kaldığımız yolda devam edeceğiz. Urfa’da çok eksik ve sıkıntılar var. Biz başkanların eksileri söyleyeceğiz ve her zaman halkımızın yanında olacağız Şanlıurfa’ya da en güzel hizmetleri vermek için söz veriyoruz. Hepimiz birlikte Şanlıurfalılara en güzel hizmetleri vereceğiz ve herkesi Anavatan partisine davet ediyoruz"dedi.

ANAVATAN Partisine katılan İbrahim Sarp ise ; Viranşehir'den partiye katılıyorum, Şimdi Anavatan partisindeyiz. Bu parti sayesinde daha önce kuyu sahibi olduk elektriklerimizi ödeyebildik. Çiftçiler olarak Anavatan'ı destekliyoruz"dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Aslan, ANAVATAN Partisine katılan kanaat önderlerine rozetlerini taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49