Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Uluslararası Göç Örgütünün Katkı Sunduğu Okulda İnceleme
Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz ve Uluslararası Göç Örgütü (IOM) - UN Migration Agency Şanlıurfa proje temsilcisi Harran Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelip okulda inceleme yaptılar.
Burada Zübeyde Hanım Ana Okuluna yapılan oyun parkı, kum havuzu, mat zemin kaplama, elma ayna, yılan minder, eğitici halı, top havuzu, tırtıl, çocuk ve yetişkin bankları, galoşluk, figürlü çit ve eğitim materyallerini yerinde inceleyen Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Uluslararası Göç Örgütü (IOM) - UN Migration Agency, CS & SSUs biriminin Harran’daki çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür ettiler.
Ayrıca Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen 'Ev Tadilatı' projesi kapsamında Harran ilçesinde yaklaşık 250 evin tadilatı yapılacak.

Harran’da, ihtiyaç sahibi ailelerin barındıkları evlerin durumunun iyileştirilmesi için çalışma başlatıldı. Harran Belediyesi ve Harran Kaymakamlığının desteği ile Uluslararası Göç Örgütü tarafından yürütülen proje kapsamında inşaat mühendislerince, ilçede tadilata ihtiyaç duyulan evlerde keşif ve tespit çalışması yapıldı.

Harran kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz yaptıkları açıklamada, Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen 'Ev Tadilatı' projesi kapsamında Harran ilçesinde yaklaşık 250 evin tadilatının yapılacak yapılacak olması memnuniyet verici olduğunu belirterek hem sığınmacıların hem de ilçe halkımızın yararlanacağı projede emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyorum" dediler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranOkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49