Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Uçak seferleri iptal edildi!

Birkaç gündür duyuru yapan Meteoroloji İstanbul'da beklenen kuvvetli sağanak yağış başladı. Megakenti etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle THY ve Pegasus seferlerini iptal etti.

Türk Hava Yolları, olumsuz hava şartları nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı'ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 olmak üzere toplam 105 seferini iptal etti. Pegasus'un ise 85 seferi iptal oldu.

THY'NİN 105 SEFERİ İPTAL

THY bugün için 40 seferini iptal ettiğini belirten THY, yarın da sefer iptallerine gitti. THY, yarın İstanbul Havalimanı'ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 olmak üzere toplam 105 seferin hava şartları nedeniyle yapılamayacağını belirtti.

PEGASUS'UN 82 SEFERİ İPTAL

Pegasus Hava Yolları da İstanbul'da etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 44'ü bugün, 38'i de yarın olmak üzere toplam 82 seferin iptal olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49