Öne Çıkanlar Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı! sanlıurfaü sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Terör Örgütünün İnfaz Timi Urfa'da Yakalandı

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü 21 Temmuz 2017 günü Şanlıurfa'da aracıyla seyir halindeyken motosikletli iki kişi tarafından başından ve göğsünden silahla vurularak öldürülen K. farasi isimli şahıs ile ilgili yapılan çalışmalarda Şanlıurfa, Gaziantep ve Malatya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Örgüt aleyhine faaliyet gösteren şahısları öldürmekle görevlendirilen ve Rakka'dan yasa dışı yollara Türkiye'ye gelen ‘Yaşar’ kod adlı Bünyamin H., ‘Ahmet’ kod adlı Mahmut E. ve Mahmud El C. Deaş infaz timi Şanlıurfa polisi tarafından silahlarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 3 İnfaz timi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTerorTımınfaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49