Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Tehlikeye Aldırış Eden Kim!

Parklar, yaz aylarında çocukların tercih ettiği aktivite alanlarının başında geliyor. Ancak çocukların tehlikeli hareketleri parklarda geçirilen eğlenceli anların kâbusa dönüşmemesi için çocukları bekleyen tehlikelere karşı hazırlıklı olmak ve gerekli önlemleri almak gerekiyor.

Haliliye ilçesi, Tandoğan meydanında bulunan parkta kaykayın üst kısmına çıkıp oyun oynayan çocuklar tehlikeye aldırış etmeden hayatlarını riske atıyor. Yerden en az 4 metre yükseklikteki kısmına çıkıp oyunu oynayan çocuklar yaptıkları tehlikeli hareketler ile yürekleri ağızlara getiriyor. Bazı vatandaşlar ise parkta oynamak yerine bu tehlikeli oyunu seçen çocukları gördüğü halde duyarsız kalırken bir grup çocuk da arkadaşlarının bu tehlikeli oyununu kenardan keyifle izlemeyi tercih etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaCocukParkOyunTehlıke
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49