Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli valı

Bu haber kez okundu.

Tatlıses'ın Akrabaları Şanlıurfa'da Toprağa Verildi

Önceki gün Sivas'ın Kangal ilçesinde yolcu otobüsü hafif ticari araç ile çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaşamını yitiren kardeşler Mehmet Faruk Rızvanoğlu ile Hasan Rızvanoğlu'nun Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kuzenleri olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü 20 yaşındaki Ömer Faruk Rızvanoğlu'nun Şanlıurfa'dan vatani görevini yapmak üzere Amasya'ya gitmek üzere yakınları ile yola çıktığı belirlendi. Diğer yaralanan Nesra Rızvanoğlu ve '4 yaşındaki kardeşi Muhammet Yusuf Rızvanoğlu'nun tedavileri devam ediyor. Kazada yaşamını yitiren kardeşler Mehmet Faruk Rızvanoğlu ile Hasan Rızvanoğlu'nun cenazeleri Sivas'tan Şanlıurfa'ya getirildi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi morgundan alınan Rizvanoğlu kardeşler cenazeleri Yusuf Paşa Camisinde kılınan ikindi namazından ardından Bediüzzaman aile mezarlığında defin edildi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Oğlunu Birliğine Teslim Etmeye Gidiyordu

Otomobil sürücüsü Ömer Faruk Rızvanoğlu'nun, vatani görevini yapmak üzere Amasya'ya giderken kaza meydana geldi. Kazada Babası Mehmet Rizvanoğlu ile amcası Hasan Rizvanoğlu hayatını kayıp etti. Kendisi ile 2 kişi daha yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49