Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim yoğunluğu

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde açılış saatinden önce önünde kuyruk oluşan marketlerde açılıştan sonra ise vatandaşlar indirimli ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

30 ÜRÜNDE İNDİRİME GİDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı indirim çerçevesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği bugün marketlerinde indirim yaptı. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde bugün itibarıyla indirimli fiyat uygulaması başladı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesindeki Tarım Kredi Kooperatif marketinde ise indirimden faydalanmak isteyen vatandaşların akınına uğradı. Vatandaşlar indirimli ürünleri alarak marketten ayrıldı.

İndirimden memnun olduklarını dile getiren Mehmet Bayat, "Çok güzel indirimler var bu indirimlerin tüm marketlerde ara sıra olması güzel olur" dedi.

İNDİRİMLERİN KAPSAMI GENİŞLETİLMELİ

Bayat,” Cumhurbaşkanımız geçen hafta enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı indirim yapılacağın müjdesini vermişti, Bugünde Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde birçok üründe indirim yapıldı. Bu indirimlerin kapsamın genişletilip çoğaltılmasını istiyoruz”dedi.

HERKESE GÖRE ÜRÜN VAR

Mehmet Samancı,”Bir çok üründe indirim var bende ondan dolayı markete geldim, Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederiz, Gelen bir çok vatandaş bu ürünlerden faydalanıyor, herkese göre burada ürün var. Devletimize teşekkürlerimiz sunarız”diye konuştu

ÜRÜNLERİN FİYATLARI BİRBİRİNE BENZİYOR

Ali Horzum ise, ”Normalde geldik ürün var diye ama ürünlerin fiyatları birbirine benziyor, ayrıca şeker tükenmiş bile biz daha çok bu ürünlerin çoğalmasını istiyoruz”dedi.

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE BU ÜRÜNLER İNDİRİMLİ

Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, Ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, Yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi fiyatlarında indirime gidildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48