Öne Çıkanlar Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı! sanlıurfaü sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

“Talep Az Olunca Fiyatlar Düştü”

Tüm Dünya’da etkisini sürdüren ve 11 Mart’ta Türkiye’de görülen koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ilk olarak okullar, AVM’ler, lokantalar, kafeler vs. yerler kapatıldı. Haliyle Şanlıurfa’da kapatılan alanlarda çalışan başka şehirlerden gelen vatandaşlar memleketlerine döndü. Urfa’da kaldıkları evlere ise boş kalınca evlere satılık veya kiralık ilanlar yapıştırıldı.

Birçok sektör koronavirüs salgınından etkilenirken emlak sektörü de iş yapamaz hale geldi. Bir anda boşta kalan evlere ilanlar asıldı.

“VATANDAŞLARI KİRAYI ÖDERKEN ZORLUK YAŞIYOR”

Vatandaşları kirayı öderken zorluk yaşadıklarını ifade eden Emlakçı Halil Hancıoğlu: “koronavirüs nedeniyle birçok öğrenci memleketine gitti bir kısmı da burada mahsur kaldı bundan dolayı ister istemez kiralarda aksaklıklar yaşadık, evlerde boşalma tarihleri uzattı. Giriş ve çıkışlar olacaktı kimi vatandaşlar çıkacaktı kimi vatandaşlar girecekti bunlarda da erteleme oldu buda bizi ister istemez kötü etkiledi, vatandaşları kirayı öderken zorluk yaşıyor bununda bizi etkisi oldu” dedi.

“TALEP AZ OLUNCA FİYATLAR DÜŞTÜ”

Halil Hancıoğlu: “Kiralık ve satılık evlere talep az olunca mecburen fiyatlarda da düşüşe doğru ilerlemekte çünkü kimi insanlar var aldığı kiralarla geçimini sağlamakta ona istinaden ister istemez fiyatlarda indirim görüldü” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49