Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta 23 Nisan Coşkusu....
Namık Kemal İlköğretim okulunda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz, Suruç İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Güler Suruç Ilçe Jandarma Komutanı İsmail Tarım , Suruç Ilçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Bircan , Daire Müdürleri STK temsilcileri çocuklar ve aileleri katıldı.
Kutlamalar Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz'ün çocukların Bayramını Kutlaması başladı.Çocuklarla bir araya gelen ve Bayramlarını Kutlayan Açıkgöz çocukların büyük sevgi gösterisi ile karşılandı.Cocuklarin bayram sevincine ortak olan Açıkgöz 23 Etkinliğine gelen vatandaşlarla sohbet etti çocuklarla yakından ilgilendi.
Daha sonra konusan Ilçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Bircan çocukların bayramını kutlayarak " Unutmayın bugün büyüklerimizin bulunduğu bu makam ve mevkilerde gelecekte sizler yer alacaksınız Bugün burada coşkunuzu paylaşan bizler sizden araştıran, düşünen , üreten , ahlaki ve insanı değerlere sahip birey olarak yetişmesini beklemekteyiz.Sizlerde bu bilince sahip olmalısınız Şimdiden çok çalışarak gel ev iyi hazırlanmalsiniz aydınlık yarınlar sizlerin olacaktır" dedi.
Coşkuyla Kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli okulların müzik grubu , tiyatro ve günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar ve gösterileri ile coşkuya dönüşürken Türkiye şarkısıyla süslenen çocukların Türk Bayrakları ile yapmış oldukları gösteri protokol üyeleri vatandaşlardan büyük alkış aldı. Gösterinin sonunda çocuklar Türk Bayrağını Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz'e hediye ettiler.Kutlamalarda Suruç ilçesinde bir ilk daha yaşandı.Cocuklarin büyük bir başarı ile sergiledigi ç efelerin oyunu olarak bilinen Zeybek Oyunu vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Kutlamalar Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık AÇIKGÖZ'ÜN 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen Şiir Resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ç geçit töreni ile son buldu
Vatandaşlar kutlamalara yoğun ilgi gösterirken ilçe genelinde tüm okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSanlıurfaSurucNısan23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49