Öne Çıkanlar valı bakan haliliye Haliliyede Ramazan Denetimi Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Süleyman şaha yeni müdür
 Yaklaşık sekiz aydır Akçakale Süleyman şah Konaklama Tesisleri müdürlüğünü yapan Halil Tekyıldız, bayrağı ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç’a devretti.

Sabah saatlerinde Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yaklaşık olarak sekiz aydır Kamp müdürlüğü görevini yapan Halil Tekyıldız görevinden alınarak, yerine Akçakale Müftüsü Hüseyin Ortaç Getirildi.

Devir teslim töreninde birim amirleri ve çalışanlarıyla son toplantısını gerçekleştiren Halil Tekyıldız, “Mahkeme Kadıya mülk olmaz” diyerek kendisine verilecek her türlü görevi seve, seve yapacağını ifade etti.

Tekyıldız; Yaklaşık olarak sekiz aydır Süleyman şah konaklama tesisleri müdürlüğünü yürütüyorum. Burası benim için yöneticilik anlamında büyük tecrübeler edinmeme vesile oldu. Devlette kişiler önemli değil, kurumlar önemlidir. Mahkeme Kadıya Mülk Olmaz. Burası hiç kimsenin babasının malı değildir. dedi.

Süleyman şah Konaklama tesisleri müdürlüğüne yeni Atanan Kamp müdürü Hüseyin Ortaç ise; “Bu bir bayrak yarışıdır bu bir hizmettir. İnşallah bugün itibariyle aldığımız bu bayrağı en güzel bir şekilde temsil etmeye, burada bulunan misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız.Beni bu göreve layık gören başta Sayın Valimiz ve İlçe Kaymakamımıza buradan teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49