Öne Çıkanlar Başkan Kuş Vali Erin ölü sayısı ve son durum açıklandı Başkan Aslan 2 Yaralı

Bu haber kez okundu.

SMMMO Bölge Başkanları Urfa’da Toplandı
Mali Müşavirlikte yeni dönem olarak adlandırılan “Elektronik Beyan Sistemi” ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere 15 ilin başkanları, yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da bir araya geldiler. Yapılan toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski maliye bakanı Mahsun Türker, SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Eray Mercan ve Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman katıldı. Toplantıda konuşan Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman, Eskiden biz bu işleri kağıt üzerinde yapıyorduk, ama çıkan elektronik sistem ile bunu artık bilgisayar üzerinde yapacağız bizde bunu konuşmak için bir araya geldik” dedi.
İbrahim Halil Akman, “Böyle naibe toplantıyı Urfa’da yaptığımız için çok istiklal ediyorum 43. Doğu güneydoğu Anadolu bölge başkanlık toplantısı, 15 ilin doğu güneydoğunun başkanları yönetim kurulları, diğer kurulan TURMOP dediğimiz Ankara’daki genel başkan yardımcımız genel sekreterimiz yönetim kurulu arkadaşlarımız bugün sağ olsunlar buraya geldiler 2 günlük bir çalışmamız var Urfa’nın etkinlik kültürel tarihi yerlerini gezdirdik ondan sonra burada kendilerine güzel ziyafet hazırladık ayrıca şimdi bizim mesleki konular üzerine bir programımız olacak inşallah onu da içerde beraber gerçekleştireceğiz. Buradaki en büyük iftar ettiğim konulardan bir tanesi Şanlıurfa dedikleri zaman diğer odalardan üçer ikişer temsili katılıyorlardı ama Şanlıurfa odası dediğim zaman maşallah daha fazla katılım var. Burada hemen hemen 120 tane dışardan gelen misafirlerimiz var bizde Urfa’nın bu kültürel Urfa’nın güzel yerlerini tanıtmamız lazım Urfa’yı tanıtmamız lazım odamızı tanıtalım biz kendilerini misafirperverliği en güzel şekilde elimizden geldiği kadar kendilerini ağırlamaya çalıştık. Sizlerin de buraya gediğiniz için böyle bir toplantıya tenezzül ettiğiniz için bize ilgi alaka gösteren bütün Urfa’daki basına çok çok teşekkür ediyorum sağ olsun gündem maddeleri son dönemlerde çıkmış olan elektronik beyan sistemi bizim bunda sonraki eskide defter olarak tutmuş olduğumuz kâğıt ortamındaki defterleri elektroniğe aktarıp onla devletin gelir idare başkanımızın kontrolünden olup bundan sonra artık kağıt ortamı olamayacağı bu konuların mesleği ettiği mükelleflere getirip götürdüğü konuları tartışacağız.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfMuhasebecı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49