Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtarı
31 Mart Seçimlerinde Birecik İlçesine bağlı Mezra Mahallesi Muhtar Adayı olan Şükran İmrak. 3 erkek adaya karşı yarışarak, Mezra Mahallesi Muhtarı oldu.
Şanlıurfa’da toplam 7’ ‘kadın muhtar adayı yarıştı. Şükran İmrak Şanlıurfa’da ilk kez bir kadın, mahalle muhtarı oldu.
Mezra Mahallesinin 45 yaşındaki lise mesunu ev hanımı olan yeni muhtar Şükran İmrak böylece Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirmiş oldu. 5 çocuk annesi Muhtar Şükran İmrak Sabah’ a konuştu hizmet için aday olduğunu belirterek Şanlıurfa’nın İlk Kadın Muhtarı olma gururunu yaşıyorum.
Şükran İmrak 13 bin nüfusu bulunan Mezra Mahallesi nde 31 Mart seçimlerinde 8300 seçmenin 2240 oyunu aldım, bir yıldır gece gündüz ben kapı kapı dolaştım vatandaşlardan hizmet için oy istedim sağ olsun vatandaşlar bana inanarak oy verip beni Şanlıurfa ‘nın ilk kadın muhtarı olarak seçtiler ben hiçbir partının adayı ve desteğini almadım kendi çabamla çalıştım ve vatandaşların oyunun aldım mahalemin 13 bin nüfusu var mahallenin ilk etapta PTT. .ATM internet ağı çocuklar için parka ve oyun alanlarına ihtiyacımız var muhtarlık yerimiz yok bu eksiklerimizi gidermek için yetkililerden yardım bekliyoruz.
İmrak. Kadınlara dönük projelerim var mahallede kadınlara kooperatif kurup kadınların kendi ürettiği ürünleri burada değerlendireceğiz Türkiye’de en iyi patlıcan Birecik’te bizim mahallede yetişiyor Sarımsağımız meşhur bu ürünleri kadınlarımız üretip değerlendirecek kadınlarımız kendileri üretip aile bütçelerine katkı sağlayacaklar İnşallah el ele verip çalışacağız ben 24 saat vatandaşlarımın emrindeyim. Konuştu, muhtar Şükran İmrak bayramda vatandaşların bayramını ‘da kutlamayı ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49