Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Yine Aynı Görüntüler

Şanlıurfa’da hafta içinde soğuk havanın ardından başlayan ve üç gündür sağanak şeklinde devam eden yağışlar, kent genelinde etkili oldu. Alt yapı yetersizliğinde dolayı birçok bölgede kent sakinleri büyük güçlükler yaşadı. Aşırı yağıştan rögarlar taştı, yollar ve alt geçitler su altında kaldı. Başta Karaköprü ilçesinde bağlı 24 metre yol üzeri ve Kentin bir çok mahallesinde rögarların taşıması sonucu evleri ve sokakları su bastı.

Altyapı yetersizliğinden dolayı belediyeye tepki gösteren vatandaşlar, “Belediyenin altyapı yetersizliğinden dolayı rögarlar taştı, cadde ve sokakları adeta sel götürdü. Rögarlardan ve sokaktan taşıyan sular evlerimizi içine kadar girdi. Büyükşehir beyaz masa 153 arıyoruz hat düşmüyor, düştüğünde bile gelen ekip yok, sürekli bizi oyalıyorlar ”diye tepki gösterdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49