Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kavga, 5 ölü, 2 yaralı

Kavga, Şanlıurfa Adıyaman karayolu Remzi köyü yol ayrımında yaşandı. İddiaya göre, Çimento fabrikasının yakınlarında karayolunda aralarında daha önce husumet bulunan İki aile akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma tabanca ve uzun namlulu tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Şanlıurfa-Bozova kara yolunda devam eden silahlı kavgada Elif, Mustafa ve Ömer A., olay yerinde hayatını kaybetti. Mehmet Emin A. ve İbrahim Polat ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulansa ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kavga nedeniyle kara yolu ulaşıma kapandı. Yaralılar olay yerinde giden 112 ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Emin A. ve İbrahim Halil P. ise hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Kavganın yaşandığı bölgeye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yetkililerden bilgi aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yabancı 3 yıl önce

Hırsınız batsın sizin.Ocakları söndürdünüz

banner24

banner49